ISO-Arbetet behöver
inte vara svårt.

Med PreWoe blir det lätt att göra rätt

Vi pratar gärna om era ISO planer.Funderar ni på vad en ISO-certifiering skulle innebära eller har ni redan bestämt er för att certifiera er?


Anpassat för mindre företag

För företagare som brinner för att hjälpa sina kunder men inte brinner för pappersarbete. Som tycker att det är omöjligt att själv hålla koll på allt i Excel.

PreWoe erbjuder en kostnadseffektiv helhetslösning som hjälper dig med de delar du och dina medarbetare tycker är tråkigt.


Boka ett kostnadsfritt möte

Lämna er mejl så kontaktar vi er så fort vi kan!

  Eller kontakta Per direkt
  072 37 67 421
  per@prewoe.com

  Vi ser fram emot att höra från er!

  Vi, Per och Magnus, är stolta att vara grundarna av PreWoe, en plattform som är dedikerad till att hjälpa våra kunder att uppnå ansvarsfullt företagande genom att fokusera på ISO-certifiering, hållbarhetsarbete och arbetsmiljöarbete.

  Med vår breda erfarenhet och expertis som konsulter, är vi ständigt engagerade i att säkerställa att våra kunder uppfyller alla nödvändiga krav, lagar och standarder på ett effektivt och korrekt sätt.

  Prewoe är en unik och kraftfull digital plattform som tillsammans med vår hjälp, kan hjälpa våra kunder att spara upp till 80% av tiden som normalt spenderas på ISO-arbete, hållbarhetsarbete och arbetsmiljöarbete.

  Vi erbjuder en lösning som hjälper våra kunder att uppnå sin fulla potential och att överträffa sina mål. Vi är stolta över att arbeta med våra kunder för att hjälpa dem att skapa hållbara och ansvarsfulla verksamheter som kan bidra till en bättre framtid.