Om oss

Det är vi som gör det svåra enkelt

Vi som startat PreWoe heter Per och Magnus. Under flera år har vi arbetet på stora företag och sett hur omfattande och komplex deras administration är, de har hela avdelningar med experter som enbart jobbar med strategiska frågor och förebyggande arbete. Så ser det inte ut på de flesta mindre företag.

Därför startade vi PreWoe – för att göra det komplexa arbetet enkelt och smidigt så att alla, även små företag, kan skapa en trygg och säker arbetsplats för sina medarbetare. Och för att visa på att ett systematiskt arbetsplatsmiljöarbete inte är så krångligt som det vid en första anblick verkar vara.

Vi har vårt säte i Jönköping och kontor i Jönköping, Halmstad och Göteborg. Sen har vi samarbetspartners och konsulter som verkar nationellt.

Thomas är VD för PreWoe. Thomas brinner för involvering och medarbetarengagemang och han är också certifierad revisor inom ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001.

Har du tips på vad vi kan göra ännu bättre eller vill samarbeta med oss så tveka inte med att höra av dig. Den bästa utvecklingen är den som vi gör tillsammans!

Vår mission

Vår mission är att göra det enklare för små företag att skapa hållbara företag

Digitalt, enkelt och effektivt

Det ska vara lätt att göra rätt.